AVÍS LEGAL

Identificació del titular

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE)”, DOS I UNA S.C.P amb nom comercial DOS I UNA informa que és titular del lloc web www.dosiunabarcelona.com (d’ara en endavant la “Web”). D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, DOS I UNA SL informa de les següents dades: El titular d’aquest lloc web és DOS I UNA S.C.P (d’ara en endavant “DOS I UNA”), una societat catalana amb CIF J65828402 i domicili social a CARRER Rosselló, número 275 08008 BARCELONA, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. Pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant l’adreça anterior, a través del nostre formulari de contacte o directament a través del mail dosiuna@dosiunabarcelona.com.

Acceptació d'ús del lloc web

L’accés, navegació i ús del lloc web www.dosiunabarcelona.com titularitat de DOS I UNA S.C.P en qualsevol forma li atorga la condició d’usuari i li implica l’acceptació de les presents condicions generals d’ús aquí establertes, les quals, en qualsevol moment, pugui establir DOS I UNA. En cas de no acceptació, li preguem que no utilitzi la Web. Per tant, queda sota la responsabilitat de l’usuari la lectura de les condicions generals d’ús vigents a cada moment, Avís legal, Política de privacitat, Política de compra i Política de cookies així com qualsevol altre text legal que reguli el seu ús disponible a l’apartat “INFORMACIÓ” del peu de pàgina del lloc Web. El lloc web DOSIUNA proporciona gran varietat d’informació, serveis i dades on la utilització d’aquests serveis implica l’acceptació sense cap reserva, de les normes particulars o instruccions que DOSIUNA pugui establir amb caràcter específic, substitutiu o complementari al de les presents condicions generals. Les condicions d’ús establertes en aquest lloc web són de caràcter indefinit i DOSIUNA es reserva el dret unilateral de modificar el seu contingut.
Cistella

GUIA DE TALLES WANDA T-SHIRT

Com prendre les mesures?

S’han de prendre les mesures sense estrènyer el cos, sobretot en pit i maluc. Ajustar més a cintura si es vol que peces quedin més ajustades.

A : Pit – Mesurar el pit en la part més prominent.

 

TALLA WANDA T-SHIRT
CONTORN PIT (cm)
XS – 36
84
S
98
M
104
L
110
XL
120
XXL
126

GUIA DE TALLES SURKANA

Com prendre les mesures?

S’han de prendre les mesures sense estrènyer el cos, sobretot en pit i maluc. Ajustar més a cintura si es vol que peces quedin més ajustades.

A : Pit – Mesurar el pit en la part més prominent.

B : Cintura – Mesurar per la zona més estreta.

C : Maluc – Mesurar al voltant de la part més prominent dels malucs, dempeus amb els talons junts.

TALLA SURKANA
CONTORN PIT (cm)
CONTORN CINTURA (cm)
CONTORN MALUC (cm)
XS – 36
84
64
90
S – 38
88
68
94
M – 40
92
72
98
L – 42
96
76
102
XL – 44
102
82
108
XXL – 46
108
88
114