DEVOLUCIONS

La teva satisfacció davant la teva compra és molt important per a nosaltres, així que si no estàs plenament satisfet amb la teva comanda, podràs retornar-lo i rebre el reemborsament del seu import.

En tots els casos l’article haurà de conservar la seva etiqueta i no podrà haver estat utilitzat ni danyat. L’article retornat haurà de trobar-se en el mateix estat en què es va lliurar i només podrà tramitar-se una única petició de devolució per comanda.

Hauràs de retornar-ho juntament amb l’albarà de la teva comanda.

La devolució haurà de realitzar-se en un termini màxim de 15 dies laborables a partir de la data de lliurament de la comanda mitjançant correu certificat a la següent adreça:

C/ Rosselló, 275 de Barcelona 08008

Les despeses d’enviament de la devolució mitjançant correu certificat aniran a càrrec teu.

Les despeses seran a càrrec de Dos i Una en els següents casos:

La peça té un defecte de fabricació o es troba danyada en el moment de la recepció.
L’enviament no coincideix amb la referència, talla o color sol·licitada en fer la comanda.
Quan rebem la devolució i validem que compleix amb els requisits anteriorment esmentats ens posarem en contacte amb tu via e-mail per a confirmar-te la devolució i comunicar-te que procedim a realitzar el reemborsament.

Es reemborsarà l’import del producte en un màxim de trenta (30) dies següents de rebre la notificació de devolució del producte, es realitzarà mitjançant el mateix mètode de pagament que s’hagi utilitzat per a realitzar la comanda, ja sigui targeta de crèdit o pagament mitjançant PayPal.

En el cas de realitzar la devolució d’un producte en promoció vinculada a quantitats (3×2, segona unitat a meitat de preu, etc.) la promoció serà anul·lada i els productes amb descompte seran facturats al preu complet.

Cistella