DOS-I-UNA-botiga-historia-1-1024x533
L'equip
professional
de dos i una
Bones vibracions!

La Natàlia Casas i en Xavier Pedra són economistes amb carreres professionals establertes per compte aliena i pares de dos petits, en Martí i la Jana, que van ser el motor per fer realitat la il·lusió de gestionar un negoci propi, diferent del seu entorn professional. De la mà de la Brigitte, el Juan Antonio i en Vicenç van trobar l’oportunitat engrescadora que buscaven: Dos i Una.

En Xavier és nascut a Barcelona; esportista, és amant del disseny i dels objectes estranys. La Natàlia és de Torroella de Montgrí i li encanta la natura. És pragmàtica, tenaç i té un gust exquisit.

En un moment convuls per la crisi inacabable, però amb moltes ganes, la Natàlia i en Xavier engeguen el seu projecte pensant i buscant noves estratègies, aportant nous punts de vista i més productes innovadors per a Dos i Una. El seu objectiu ha estat mantenir l’essència de Dos i Una i aconseguir l’equilibri entre passat, present i futur, estant alertes en tot moment a les necessitats que els nostres clients poden tenir.

natalia-casas

Natàlia Casas

Founder & CEO

“Dos i Una és com un oasi a Barcelona, un espai que no es podia perdre. Vaig descobrir-la recentment, però de seguit em vaig deixar absorbir per la màgia de l’establiment. Deixar-te portar pels encants del moment i de les coses que t’envolten és un plaer.”

xavier-pedra

Xavier Pedra

Founder & CEO

“Com a client de Dos i Una durant 15 anys, puc dir que és una botiga on sempre hi trobes solucions quan has de fer un regal i no saps el què. A més, quan hi entres et sents còmode i et pots evadir per uns instants de l’intensa marxa de la ciutat. Dos i Una per mi va ser una confident que no he pogut oblidar.”

Dos i Una en l’actualitat és molt més que un negoci, és el projecte de casa on tots hi participem: el Martí ens transmet el què li agradaria tenir a la botiga, la petita Jana celebra els nombrosos canvis que hi va veient i la Natàlia i jo desitgem que l’esforç de molts anys de tres persones entranyables que han entrat a les nostres vides, la Brigitte, el Juan Antonio i en Vicenç, perduri i ens doni moltes alegries. Volem aconseguir que Dos i Una no es vegi engolida per una globalització que tot ho uniformitza i que casa nostra mantingui l’essència i l’esperit actual.”

L’experiència de comprar a DOS I UNA és molt més que fer una compra; és el plaer del dia, el moment de les bones vibracions!

Cistella

GUIA DE TALLES WANDA T-SHIRT

Com prendre les mesures?

S’han de prendre les mesures sense estrènyer el cos, sobretot en pit i maluc. Ajustar més a cintura si es vol que peces quedin més ajustades.

A : Pit – Mesurar el pit en la part més prominent.

 

TALLA WANDA T-SHIRT
CONTORN PIT (cm)
XS – 36
84
S
98
M
104
L
110
XL
120
XXL
126

GUIA DE TALLES SURKANA

Com prendre les mesures?

S’han de prendre les mesures sense estrènyer el cos, sobretot en pit i maluc. Ajustar més a cintura si es vol que peces quedin més ajustades.

A : Pit – Mesurar el pit en la part més prominent.

B : Cintura – Mesurar per la zona més estreta.

C : Maluc – Mesurar al voltant de la part més prominent dels malucs, dempeus amb els talons junts.

TALLA SURKANA
CONTORN PIT (cm)
CONTORN CINTURA (cm)
CONTORN MALUC (cm)
XS – 36
84
64
90
S – 38
88
68
94
M – 40
92
72
98
L – 42
96
76
102
XL – 44
102
82
108
XXL – 46
108
88
114